En eftermiddag på landet

2010-08-03 23:44:42 ,   Allmänt/Vardagsliv
Igår efter lunchen åkte vi till Marcus faster med man. De bor ungefär 1,5 timme härifrån på en gård. Vi fick gott fika och sedan gick vi till fåren. Jag beslöt mig för att trotsa mina rädslor (jag är inte så förtjust i djur) och gick in i fårhagen jag också (fåren är väldigt tama). Max sprang in! Han klappade glatt på fåren. Men sen snubblade han och fåren gick fram till honom när han låg i gräset och då blev han rädd. Han fick sen vara i min famn men grät när de luktade på hans stövlar. Jag var lite skraj jag med. De vill hemskt gärna bli klappade och samlades runt oss. En del buffade lite om man inte klappade dem. Marcus hade flera stycken runt sig (på bilden här nedan är det dock inte så många vid honom). Till slut blev det för mycket för mig och Max så då gick vi ut.

Jag kom fram till att jag nog håller mig till Fåret Shaun på barnkanalen framöver.








Vi gick sen runt och tittade på deras odlingar. Fick med oss gurka, squash och rödbetor från landet. De hade även flera prydnadspumpor som växte för fullt och stora solrosor.





Max spanar in växthuset

Sen fick Max sitta i en traktor. Det gillade han. Han vill inte gå därifrån.



Vi åkte hem på kvällen vid 19. Var en roligt utflykt!




Kommentarer
Nina

vilka mysiga bilder :D



förstår att han inte ville lämna traktorn. vet att min herre inte heller hade lämnat den om han fick chansen att sitta i en S

2010-08-04  /  15:30:10  /  http://deliciously.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback