Solig utelek

2010-04-12 22:14:25 ,   Allmänt/Vardagsliv
På eftermiddan efter att Max sovit i över två timmar gick vi ut på gården. Var så soligt och fint =). Svårt att veta hur man ska klä Max tycker jag. Jag velade länge angående om han skulle ha överdragsbyxor eller inte men det blev så till slut i alla fall. Han hade tunna mysbyxor under så det var nog inte så varmt. Jag vill inte att han skitar ner sina vanliga byxor i sanden eller med gräsfläckar. Jag köpte ett par jeans till honom på bytardagen i lördags så de får nog bli utebyxor snart. Upptill fick han ha windstopper från Ullared. Den är verkligen kanonbra och prisvärd (129:-). Ska köpa sådan till mig själv i sommar då vi ska dit.

Vi träffade en mamma med dotter på gården som vi pratade med. Det är roligt här i vårt område för det är många barn i Max ålder som bor här.

Max gungade, grävde i sanden, sprang upp och ner för kullen och körde på sin bobbycar. Roligast tyckte han det var när Marcus kom hem från jobbet =).









Kommentarer
Anna

Mysigt att vara ute :) Vi hade också en utedag igår. Jag tycker det är jättesvårt med kläder nu. Igår slet Alexander av sig en del kläder för att det blev för varmt. Bland annat mössan och under var han ju svettig. Har inte köpt någon riktig vårmössa än så den han hade var ju alldeles för varm. Att ha keps som Max hade är nog inte så dumt så dags att plocka fram dem tror jag.

2010-04-13  /  07:01:16  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback