Hollywoodtreatment

2010-04-26 22:03:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Både igår och nu ikväll har jag lagt ansiktsmask och suttit med händerna i handband. Har produkter från cosmopharma; en lermask till ansiktet och dödahavssalt för hand- och fotbad. Lyxigt med lite hollywoodtreatment här hemma. Passar ju dessutom bra på måndagskvällar samtidigt som jag tittar på Svenska Hollywoodfruar.

Lermasken i ansiktet gör att mina eksem blir bättre. Först blossar de upp mer men om jag lägger mask några dagar i rad blir det bättre. Idag har jag inte sett ut som knarkare runt ögonen bara som att jag inte sovit på några nätter! Framsteg alltså.... =). Måste vara glad för det lilla.

Imorn ska jag dessutom på hudparty med cosmopharmas produkter.... igen! Denna gång är det min mormor som partyt är hos. Tidigare har det varit min mamma, jag och min svärmor. Vi gillar hudpartyn helt enkelt... och att shoppa =).

Nu ska jag få lite mer hollywoodtreatment. Nackmassage av Marcus.






Glöm inte bort tävlingen här på min blogg.
Tävla här om en vara från www.pingpongbarnklader.se




Kommentarer
Dorothea - Ett nästintill trillingliv.

TUSEN TACK!



Å vad lyxigt det där lät :) Det är du värd.

2010-04-26  /  22:11:29  /  http://www.alltforforaldrar.se/theans
Anna

Vilken lyx :) Skulle nog jag behöva ngn gång ibland med men jag har inte orken att fixa i ordning. På kvällarna är det så mycket annat som ska ordnas... Jag lyxade till det med en fotbehandling för ett tag sedan, kanske man ska göra ikväll framför desperate housewives :D

2010-04-27  /  09:19:44  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback