Ekonomi

2010-04-29 21:58:45 ,   Allmänt/Vardagsliv
Den senaste timmen har jag roat mig med att betala räkningar, deklarera och söka föräldrapenning (sista gången denna föräldraledighet *snyft*).

Räkningarna var ingen rolig historia pga att Marcus tjänade för mycket våren 2008 då han pluggade och nu får betala tillbaka x antal tusen. Och sen väntar vi ju på pengar från försäkringskassan ifrån då Marcus var hemma för vård av barn när jag och Max var sjuka samt att jag ju väntar på sjukpenning från samma tillfälle. Men vi lär väl få vänta antar jag. Vi kommer i alla fall gå kraftigt minus denna månad. 

Nej usch nog med dessa tråkigheter. Jag drack te under tiden så det är ju alltid nåt trevligt =). Och kanske tur att jag shoppade igår innan jag betalade räkningarna för annars hade jag inte haft samvete att göra det trots att mina inköp av promenadskor och jeansleggings varit planerade länge men att jag inte hittat rätt förut.





Kommentarer
Nina

ja mkt finare! ja gillar kortärmade för då kan dem ha dem längre. blir ju inte samma sak,. ska på jakt igen efter sådana iaf. oavsett grodorna. gillar den pyjamasen. smidig med.. å inte allt för dyr!



vet du nån annan bra pyjamas? =)

2010-04-29  /  22:12:57  /  http://modesida.blogg.se/
Caroline, mamma till Wille

Ja usch och fy för räkningar! Och jobbigt när man får vänta på pengar som man ska ha! Kul att du fick shoppat lite iallafall :)

2010-04-29  /  22:33:29  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback