Veckan som kommer!

2009-09-06 22:07:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Söndagkväll. Redan.

Att det alltid ska gå så fort.

Jag gillar vardagen och dess rutiner men det är väldigt skönt när Marcus är hemma på helgerna. Skönt att få sovmorgon... hi hi.... jag är så bortskämd.

I veckan är det lite planerat. Imorn drar vi iväg och badar igen. Var ju så roligt i torsdags så imorn är det dags igen. På tisdag är det något som inte är lika roligt. Visste ej om jag skulle skriva om det här utan berätta det efteråt istället men behöver nog lite peppning så lika bra att jag skriver det. Jag ska på gastroskopi. För er som inte vet vad det är så är det att de sticker in en slang genom halsen ner i magen och tarmen. Mysigt? Nej! De kommer nog få droga ner mig, men det måste göras.

På torsdag ska vi hälsa på A och D och deras nyfödda son E. Ska bli så roligt =) Håller nu alla tummar och tår att vi håller oss friska så vi kan åka. Vore ju så typiskt om några baciller kom nu i veckan. Blir nog lite presentshopping på onsdag =)

Sen kommer helgen och då ska vi vara borta lördag-söndag.

Japp då var jag redo för veckan!




Kommentarer
Josefine

Jag skulle också ha gjort gastroskopi för några år sen, men jag vägrade och nu har jag inte problem med magen längre. Hoppas att det går bra för dig!

2009-09-07  /  08:53:45  /  http://josselyn.blogg.se/
emma - mamma till meja

Skönt att du inte behöver vänta längre på att få det gjort i alla fall. Kan man inte få bli sövd för att göra det?

2009-09-07  /  09:06:53  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Anna

Jag var nära på att få göra både gastro- och koloskopi men slapp då det räckte med blodprov i slutändan. Jag tror du kommer klara det jättebra. Är ju över fort och det kommer kännas bra att de tittat efteråt. Du får tänka på allt det roliga som ska hända i veckan istället. Ni har ju en hel del skoj inplanerat :)

2009-09-07  /  21:09:54  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback