Klick klick

2009-09-04 21:43:45 ,   Mode/Kläder
Har klickat hem denna kappa från HM. Var på jakt efter en sådan förra hösten men blev aldrig av att jag hittade någon att köpa. Började leta för sent när allt redan var slutsålt. Så nu har jag beställt så får vi se hur den sitter. Går ju alltid att skicka tillbaks. Pris på den är 799:-. Men jag hade en rabattkod som gav 25% så det blev ca 200:- mindre. Mycket pengar ändå men jag lär ju ha den några år om jag trivs med den.





Kommentarer
Carro

Jag lyckades hitta en på rea för 250 kronor förra året från HM :) Jag skulle inte ha en, men tänkte att det var väl lika bra när den var så billig. Tycker verkligen om den!



Det kommer bilder på huset, bara vi kommit iordning :) Har faktiskt packat upp kameran, så snart har jag inga ursäkter ;)

2009-09-04  /  21:47:15  /  http://nindo.blogg.se/
Emma

Vilken snygg kappa! Jag är själv på jakt efter en liknande =)

Jag ska egentligen inte göra något speciellt i helgen. Men stt städa, tvätta, laga mat (storkok), besöka Marieberg Centrum osv. tar sin "lilla" tid. Så jag kommer att ha fullt upp hela helgen =)

2009-09-04  /  22:46:44  /  http://emmasrum.blogspot.com
Rebecca

Jättefin! Och vilket bra pris du fick den för.

Programet är från windows, tror man kan ladda ner det inne från sin hotmail.

Är ett bloggprogram som man ansluter till bloggen, då slipper man gå in på bloggen och skriva inläggen utan gör det bara i detta program och skickar sedan iväg det!

Smidigt och roligt!



Ha en finfin lördag.

Kram Rebecca

2009-09-05  /  06:32:21  /  http://www.cheeky.nu





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback