Gastroskopin utförd

2009-09-08 16:23:20 ,   Allmänt/Vardagsliv
I did it!

Känns väldigt skönt att gastroskopin är klar. Och vet ni vad som känns ännu skönare? Jag ska få äta för första gången på hela dagen.

Fick lugnande inför undersökningen men jag tror de lurade mig för jag kände ingenting av lungnandet. Var inte dåsig efteråt eller nåt. Fick ändå ligga i en halvtimma efteråt och bara vänta.

Vid undersökningen hittade de endast att jag har en liten inflammation på matstrupen vilket inte direkt förklarar varför jag mår som jag mår. Är självklart mycket glad över att den inte visade något farligt men samtidigt att det varit bra med något konkret som man gör en åtgärd mot.

Själva undersökningen gick bra men det var helt klart obehagligt! Dessutom blev man bedövad i halsen så det kändes nästan som man skulle kvävas men återigen fick jag nytta av föda-barn-andningen.

*Pling*

Min mat är klar!




Kommentarer
Anna

Hej Sara! Du kanske minns mig? Kaos,åska,oro,lycka Anna - mamma till Peanut - numera Oscar 13 månader. Och kaos är det inte längre heller. :)



Hoppas du kryar på dig! Låter inge kul det där inte! Hur går det med lillkillen?



Skriver faktiskt i ett annat ärende. Det är som så att min lillasyster ska gifta sig. Och jag minns bild på en fantastisk och lite annorlunda bröllopstårta med bakelser - tror det var ditt bröllop? Annars får jag ursäkta. Jag undrar helt enkelt om jag kanske kan få en bild på tårtan och visa för min syster? Tyckte det var en kanonidé!



Puss och kram!

2009-09-08  /  16:40:19  /  http://blogg.aftonbladet.se/obygdsflickan
Måsbarnet

Hej Sara,



Vad skönt att det gick hyfsat bra för dig, men jag förstår precis hur du menar med att det vore bra att få något konkret att hänga upp det onda på och kunna gå vidare därifrån.



Hoppas din mage kommer på bättre tankar snart och läker den där dumma inflammationen.



Kram

2009-09-08  /  17:44:52  /  http://withlovefrom.blogg.se/
Dorothea - Tvillingmamma & Gravid

tjoho.

de randiga bodysarna är från h&m =)

2009-09-08  /  21:15:23  /  http://theans.blogg.se/
Anna

Vad skönt att det gick bra. Jag förstår hur det känns. Man vill ju att allt ska vara bra men samtidigt får man ju inte ut jättemkt av det om de inte hittar ngt som man kan "bota" så att allt blir bra igen. Fy att vara utan mat så länge!

2009-09-09  /  22:00:15  /  http://ambi.blogg.se/
Emmeli

Härligt att det är "över", bra gjort! =)

2009-09-09  /  22:27:44  /  http://lini07.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback