Sjukvården

2009-10-06 12:12:32 ,   Allmänt/Vardagsliv
Tänk att allt ska krångla så!

Ringde till vårdcentralen idag för att boka tid hos min läkare. Vi har en överenskommelse hon och jag att jag skulle bli kallad till henne efter min gastroskopi och skulle jag inte få en kallelse så skulle jag ringa. Har inte fått nån kallelse och jag gillar inte alls min mage nu så vill gå dit. Så jag ringde alltså. Det konstiga var att de inte fått några besked från sjukhuset hur det gick på min gastroskopi. Sköterskan tyckte det var konstigt eftersom det snart var en månad sen. Hon bad mig ringa till sjukhuset eftersom de brukar vara otrevliga om de från vårdcentralen ringer (helt sjukt tycker jag att de ska behöva vara det). Jag ringde i alla fall till sjukhuset och sköterskan muttrade lite och sa att de faktiskt skickat det. Hon suckade och sa att de får skicka en kopia istället.

Jag ska höra av mig till vårdcentralen om en vecka igen om jag inte fått nån kallelse då. Tänk vad allt ska ta tid.

Och jag förstår ju att allt kommer ta ännu längre tid eftersom vaccinationerna mot svinfinfluensan snart ska igång också.

Jag är väl inte första prioritet med mina magproblem fast jag haft besvär i snart 2,5 år, bara är 27 år, får en begränsad vardag pga anfall med illamående, matthet och magont. Jag har valt att förlänga min föräldraledighet för jag förstår inte hur jag ska kunna orka jobba. Men som sagt jag är väl i alla fall inte första prioritet....




Kommentarer
Jenny

Jag fick magkatarr första gången när jag var 17 år. Åkte dubbelvikt in till akuten, fattade inte vad det var.



Sen har jag levt med det till och från sen dess. Hade massor av besvär när jag var yngre. Gjorde gastroskopi 1995 som inte visade något fel. Mitt var stressrelaterat. Har de senaste åren inte haft mycket problem alls tack och lov. Är mer harmonisk nu än när jag var yngre.



Har du gjort tester för IBS, Gluten och Laktos också? Kan ju va nåt sånt.



Kram!!

2009-10-06  /  16:03:00  /  http://www.barnlangtan.se/
Katarina

För att få svar på dina problem kanske du borde anmäla dig till det där programmet som gick på tv, som liknade House. Diagnos okänd eller något sånt tror jag det hette.

2009-10-06  /  16:40:22  /  http://katarinas.bloggplatsen.se
carro

Åk och sätt dig på akuten och sitt där tills dom hjälper dig! Om och om igen!

Det kostar, men lär vara värt det ifall du får svar och hjälp

2009-10-06  /  18:42:35  /  http://nindo.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback