1 månad

2009-10-01 14:57:56 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max var på riktigt gnällhumör i förmiddags. Blev tokig. Han grät för allt. Så jag lät honom sova i vagnen när jag och A promenerade. Han vaknade efter ca en halvtimma och var då på bra humör under lunchen vilket uppskattades. Nu sover han en stund igen. Jag hade tänkt att han bara fick sova en halvtimme, men vet ni? Det är så underbart skönt att bara få ligga här i soffan en stund under en filt med datorn i knät så jag släpper alla principer och låter honom sova. Han får vara pigg ikväll. Det struntar jag i =) Lite flexibel.... och ego.... får man va ibland....även som mamma!

Lille E, en månad gammal, sov under hela vår promenad på förmiddan och under hela lunchen och under hela promenaden hem hit. Sen vaknade han, men inte så konstigt med en dreglandes Max som hela tiden ville titta och röra vid honom. Max är riktigt fascinerad av honom. Han pratar med pipig röst precis som han gör med sina nallar och dockan. Så ville han röra hela tiden och han blev arg och ledsen varje gång jag lyfte honom därifrån. Så det var inte konstigt att E vaknade.

Tänk så små de är. En månad gamla. Det känns så längesen fast samtidigt är det mindre än ett år sen. Måste bjuda på en bild på Max en månad gammal.

Allvarligt talat, var har det här året tagit vägen?!





Kommentarer
Linda Mpili

haha vad kul att han pratar med pipig röst haha!

2009-10-01  /  15:25:04  /  http://lindampili.blogspot.com/
Emmeli

Helt rätt "ego" mamman! ;o)



Det är lättare att SÄTTA UPP massa regler och principer än att ALLTID följa dem. =) Sen kan man fråga sig om ALLA strider är värda att ta. Man ska ju orka också!

2009-10-01  /  18:01:39  /  http://lini07.blogg.se/
Anna

Klart man ska vara "ego" ibland :) Kul med den pipiga rösten, haha.

Man blir så bebissjuk när man ser de små. Helt ofattbart att ens eget barn också varit så liten. Det händer ju så mycket till och med varje vecka i början så det är kanske inte konstigt att det känns längre sen än det är.

2009-10-02  /  06:42:03  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback