Snö

2009-11-14 11:16:51 ,   Allmänt/Vardagsliv
Igårkväll när vi gick och la oss snöade det för fullt ute men idag är det bara vattenpölar. Tråkigt! Marcus och Max är ute nu och leker. Blev fodrade gummistövlar och galonisar.... ja på Max alltså.

Själv har jag sovit till 10.20. Har världens bästa man som låter mig få sovmorgon. Nu ska jag laga lasagne och i eftermiddag kommer C och R hit. Har inte träffat dem så mycket sen C började jobba. Får se om Max och R leker nåt =).

Ikväll har vi inget planerat så blir hemma. Känns lite tråkigt med samtidigt skönt. Ska försöka ge mig på att laga detta till lördagsdessert (var med i månadens buffétidning).



Så här såg det ut utanför fönstret när vi la oss igår.





Kommentarer
Jenny

hej:)



åh känner så igen mig, vaknade med snö, somnar med tö, eller ja inte ens tö längre.... det bara droppar regn här, såå tråkigt!



kommer absolut försöka ge mig på ett försök med bilderna när min mage är stor som ett hus framöver :P och sååå vackra bilder du skickade på länken!



Va kul att ha! Själv tog jag knappt några bilder när jag var gravid med astrid eftersom jag hade sån viktuppgång att jag helst undvek alla kameror ;)



Hoppas ni haft en fin kväll, kramisar!

2009-11-14  /  22:27:25  /  http://jennyn.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback