Lite ledsen

2009-11-06 22:25:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Har varit iväg på en rolig grej i eftermiddags/kväll. Varit konferensvärdinna. Var kul att göra något annorlunda och komma bort från blöjor och småbarnslek en stund.

Det jag är ledsen över är min mage. Igårkväll började den ömma och bli spänd igen. Mådde illa när jag gick och la mig. Har varit jobbigt i stort sett hela dagen i dag me. Ena stunden känns hela magen svälld och det är som ett tryck vid halsen och andra stunden är magen alldeles tom och känns obehaglig.

Har varit så glad den senaste veckan när magen varit bra och trodde verkligen att problemen hade försvunnit med den nya medicinen.

Men... here we go again!

Jag skulle inte klaga om det vore en dag i veckan jag har problem med magen, men när det är i stort sett alla dagar i veckan dygnet runt med några få undantag då blir man rätt less. Särskilt när det har hållt på i 2,5 år.

Nu idol!




Kommentarer
emma - mamma till meja

Ville bara ge dej en stor kram och hoppas att magen känns lite bättre idag!

2009-11-07  /  09:01:26  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Måsbarnet

Hoppas magen inte är lika dum idag. Synd att Max sov så dåligt... ta hand om er! Kärlek/A

2009-11-07  /  14:51:19  /  http://withlovefrom.blogg.se/
Mamma Russin

hej hej..

usch så tråkigt med din mage .. men jag tycker det låter som när jag hade magkatarr en kraftig sådan.. jag hade ont i magen, uppblåst, som en klump i halsen och mådde illa..

jag fick losec ocxh link tabletter.. för mig kommer det tillbaka när jag äter preventivmedel alla sorter.. tål inte hormonet i de.. :(



tack vännen för dina kommentarer hos mig.. idag mår min lilla fröken bra och är feber fri.. :)



kramrkam

2009-11-08  /  11:56:33  /  http://enburkrussin.se





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback