Kaos

2009-11-23 10:20:26 ,   Allmänt/Vardagsliv
Blir lite kaos när det kommer tre killar på morgonen för att installera nytt bredbandsuttag (vårt hyresbolag har sagt upp sitt avtal med comhem och vi kommer få byta till telia. Väldigt irriterande eftersom comhem funkar väldigt bra för oss. Både bredband och telefoni och nu måste vi teckna nya avtal). De borrade och hade sig.

Marcus väckte mig vid 6.30 när han skulle cykla till jobbet och då klädde jag på mig och la mig sen igen. 7.20 ringde de på dörren. Slapp öppna naken ialla fall. Max vaknade strax därefter. De blev klara vid 9 och efter det har jag dammsugit och torkat efter att de borrat i både hall och vardagsrum. Max ska snart sova en sväng. Vi ska till öppna förskolan på eftermiddan.

Här kommer en bild på vår ommöblering i vardagsrummet:



Granen ska stå där fåtöljen står nu och det är lätt att ställa vardagsrumsbordet för granen så att Max inte kommer åt den eller att ställa bordet mellan soffan och tv-bordet så att han inte ens kommer in i "soffavdelningen". Och så hoppas vi på att han inte lär sig komma upp på bordet innan jul =).

Å vad glad jag är att vi ska ha julgran! Hade ju bestämt oss för att inte ha nu när Max är i "kännapåalltåldern".




Kommentarer
Ingela

Det kommer att gå bra att ha julgran! Vi har alltid haft julgran, även om vi haft små fingrar i huset. De lär sig snabbt att man inte ska röra den, och man kan ju alltid hänga julgranskulorna lite hörgre upp. Om inte annat så sticks ju barren, vilket gör att de inte vill dra och slita i den. Ja, om man nu har en riktig gran förstås. :)

2009-11-23  /  11:26:38  /  http://trebarnslandet.se
mamma

Vilken lycka!

kram mamma

2009-11-23  /  17:56:15  /  http://lyktorochtyg.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback