Slö

2009-05-03 16:57:07 ,   Allmänt/Vardagsliv
Ibland känns det som att det stämmer när man säger att det finns inget tillfälle då föräldrar älskar sin barn så mycket som när de sover. Jag har varit galet trött på eftermiddagen så när Max somnade för 50 minuter sedan blev jag väldigt glad. De senaste dagarna har han sovit alla sina sovpass under dagen i vagnen under promenader därför har jag inte varit inne och kunnat slappa i fred på flera dagar så nu har det varit väldigt skönt att ligga i soffan med datorn i knät en stund. Disken står på diskbänken och dammsugaren står framme i hallen men det struntade jag i. Jag bara la mig här!

Marcus och min lillebror D sitter och spelar dataspel över nätverk. Riktig slapparsöndag har vi.

Tar ni det också lugnt?

(Jag har en vagel på ögonlocket. Kan nästan inte öppna ögat ordentligt. Mycket otrevligt!)




Kommentarer
Patricia / Livet med Vilda

Jag håller verkligen med, det är så tröttsamt.. fattar inte hur det bara kan hoppa fel sådär av sig självt. Jaja, nu är det slut på det för nu försvinner menyjäkeln helt och ersätts av en "meny" :D Jag måste bara säga att jag verkligen tycker om dina bilder du har i din header, blir så glad av dem. :) Vackert! (Hoppas att ditt öga blir bättre snart!)

2009-05-03  /  17:44:23  /  http://smokingcankill.blogg.se/
Josefine

Inget speciellt inplanerat vilket jag gillar. Jag passade på att baka. Och så storhandlar vi alltid på helgen. Annars har vi bara varit. Så skönt! Ni verkar ha haft en mysig helg. Många fina bilder!

2009-05-03  /  18:19:59  /  http://josselyn.blogg.se/
Måsbarnet

Ja här är det också slappt. Disken har väntat på mig länge nu ;) Ska strax ta tag i den. Känns ju så mycket bättre när det är rent. Dammsugaren får vila tills imorn. Låt din också göra det!



Hoppas din vagel försvinner snabbt... Ont och riktigt störande är det att ha en sån. Kram på dig

2009-05-03  /  19:10:19  /  http://w





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback