Burkmat luktar illa

2009-05-25 11:51:41 ,   Mat och annat gott
Barnmat på burk luktar så fruktansvärt illa. Det luktar bajs rent ut sagt.

Har en burk med rotfrukter och kalvkött hemma. Den luktar skunk! Men ska passa på att ge den till Max idag eftersom jag är så pass förkyld att jag knappt kommer att känna doften. Han tycker dock den är god.

Idag är första dagen vi ska börja ge två mål mat till honom varje dag. Jag följer råden i Nestlés information om barnmat och från 8 månader ger de rådet att ge två mål mat (ett till lunch och ett till middag).

På senaste tiden har ju Max nästan bara ätit hemlagat men kommer väl bli någon burk lite då och då nu när han ska äta två ggr om dagen.




Kommentarer
Josefine

Stanna inne och kurera dig! Bättre att du blir ordentligt frisk först. Det blåser här också, men jag sitter på altanen, där är det lä. Krya på dig Sara!

2009-05-25  /  11:53:04  /  http://josselyn.blogg.se/
Ida ♥

aha... jag började med två mål vid sex månader :) Men så slutade jag amma i samma veva... Ville ju inte börja ge ersättning då ju. Den maten jag ger Tilde på burk luktar inte bajs! Endel luktar ganska gott faktiskt, när den är uppvärmd iaf..



Krya på dig!!

2009-05-25  /  12:35:07  /  http://fixit.blogg.se/
Caroline

Taaack! :)

2009-05-25  /  15:18:41  /  http://nindo.blogg.se/
Anna

Jag håller med. Burkmat stinker verkligen. Jag har gett smakisar ur burk av vissa grönsaker eftersom jag tycker att till exempel majs är rätt svårt att få till bra själv. Jag smakar alltid lite först innan jag ger eftersom jag inte vill att det ska smaka snusk det han får. Smakar ju inte som den riktiga smaken av majs. Lukten är inte speciellt fräsch. Luktar verkligen som jag tänkt mig att burkmat ska lukta. När vi börjar ersätta mål hoppas jag att jag ska orka laga själv för det mesta. Dock är det ju bra att det finns burkmat när man inte hinner eller orkar.



Krya på dig! Hoppas det inte är ngt långvarigt.

2009-05-26  /  10:13:58  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback