Blöjdjungeln

2009-05-20 09:34:00 ,   Allmänt/Vardagsliv
Innan Max föddes hade vi köpt hem Pampers New baby (eller heter de newborn?) och de tyckte vi var bra. Sen låg vi på sjukhus en helg då Max hade urinvägsinfektion och där fick vi liberoblöjor och vi gillade dem så mycket att vi köpte sådana när vi kom hem. Sedan hade de billiga Huggies på Netto och då köpte vi ett paket och provade och gillade dem ännu bättre. Hade huggies ganska länge innan vi testade en Pampers baby dry då Huggies inte kändes säkert på natten. Vi gillade dem bättre så började använda Pampers igen. Sedan fick Max mycket utslag "down there" och bvc-sköterskan sa att det såg ut som svamp. Så efter några dagars användning av svampdödande medel var det bra men kom tillbaks hela tiden. Kom då på att det kunde bero på blöjorna så köpte libero istället men hade Pampers baby dry på natten. Jag kände mig dock inte så nöjd med libero då de känns så klumpiga så nu kör vi med huggies på dagen och Pampers på natten och utslagen/svampen har ej kommit tillbaks.

Det är vår blöjhistoria =) Snacka om att vela fram och tillbaks men nu är vi nöjda =)

 Ni som har blöjbarn, vad använder ni?




Kommentarer
Anna

Vi har också velat massa. Gillade Libero bäst i strl 2 och sen använde vi Huggies länge i strl 3 tills de började läcka och då blev det Pampers baby dry i strl 3. I strl 4 är det Liberos som läcker minst så de använder vi nu. Plus att Alexander blir minst röd av dem. Pampers baby dry i strl 4 läcker som ett såll på Alexander däremot fungerar Pampers active fit ganska bra. Just nu Libero med andra ord men det kan ändras snabbt som du skriver så känns de rätt klumpiga. Jag blir så förvånad att det är så olika från strl till strl vilka blöjor som är bra. Fast beror kanske mer på att barnet växer och ändrar kroppsform.

2009-05-20  /  10:45:53  /  http://ambi.blogg.se/
Caroline

Mest Libero. Tycker att dom har varit bäst av alla som vi testat :)

2009-05-20  /  10:45:53  /  http://nindo.blogg.se/
Josefine

Vi kör Libero. Testade Huggies när hon var liten efter tips från bekanta, men Ronja fick utslag av dem. Pampers har vi också testat, mest för att vi har fått gratis paket, men vi har inte gillat dem. Tycker att dom känns plastiga och sladdriga. Så vi kör fortsatt med Libero. Vi har testat ICAs eget märke också, och dom var också trevliga. Tänk så olika vi tänker! :-)

2009-05-20  /  11:02:45  /  http://josselyn.blogg.se/
Linda Mpili

toujoures från lidl :D

2009-05-20  /  14:24:01  /  http://www.blogg.aftonbladet.se/251
Ida ♥

Pampers! Har haft pampers sen dag 1. Testat ett paket från libero men blev riktigt besviken så vi bytte tillbax. Libero är så tjocka och klumpiga..

2009-05-20  /  20:26:00  /  http://fixit.blogg.se/
Caroline, mamma till Wille

Vi har alltid haft Libero men har börjat med coops egna nu, dom är faktiskt jättebra och prisvärda!

2009-05-20  /  22:58:23  /  http://imagenborenbebis.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback