Aj aj

2009-05-23 10:48:00 ,   Max
Nu när Max har börjat krypa så får man ju verkligen hålla koll och stoppa honom när han är någonstans där han inte ska vara. Jag försöker vara konsekvent och säga "aj aj, nej där är vi inte" när han är vid vårt vitrinskåp, närmar sig sladdar eller gör annat som han inte ska. Efter att jag har sagt det lyfter jag bort honom. Igår när han var på väg mot några sladdar sa jag "Aj aj". Då stannade han och tittade på mig, kröp sen vidare, och jag sa likadant igen och förklarade att vi inte ska vara där. Jag var precis på väg att gå och lyfta bort honom då han vände och kröp åt ett annat håll i stället. Sen har han inte närmat sig sladdarna där igen. Det svåra är att vara konsekvent och att vi gör likadant båda två, både Marcus och jag.



Tidningarna gillar han att ta på. Och han får ta på dem men när de åker in i munnen då blir han bortlyft! Lite måste han ju få utforska men inte så de går sönder.




Kommentarer
Linda

hihi ja hon har växt ordentligt. vad roligt att han kryper så bra nu. Leya ålar sig fram och börjar bli riktigt snabb. men det e ju jättebra att ni gör så, så han lär sig. tror det e mycket bättre än som vissa gör - att de plockar undan allt. bättre de lär sig jue.

kramis

2009-05-23  /  19:57:12  /  http://familyspace.blogg.se.
Anna

Vad duktig han är :) Är ju jättebra om de lär sig att lyssna och inte göra saker de blir tillsagda att inte göra.

2009-05-23  /  23:01:37  /  http://ambi.blogg.se/
Ingela

Oj, kan han krypa nu. Vad duktig han är din lille kille! :)

2009-05-24  /  22:08:28  /  http://mammabloggen.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback