Storhandling och läkarbesök

2009-06-08 20:42:28 ,   Allmänt/Vardagsliv
Storhandlingen blev på eftermiddan istället för förmiddan. Max skötte sig väldigt bra. Var första gången bara han och jag var iväg och handlade så mycket. Men han satt snällt i kundvagnen hela tiden. På eftermiddagen var jag hos läkaren. Mitt blodtryck var lite bättre denna gång. Skönt. Ska på gastroskopi nästa vecka. Usch va nervös jag är. Men det måste ju göras. För övrigt är jag ganska missnöjd med läkarbesöket. Inte så roligt att höra att hon inte tyckte att mina symtom verkar vara så jobbiga. Hur kan hon veta det? Hela detta året har jag ju mått jättedåligt. Suck! Orkar inte irritera mig på det där. Får försöka hitta energi någonannanstans. Ibland är det dock svårt. Jobbigt att hela tiden känna att man inte blir tagen på allvar. Jag vet ju för sjutton inte ens hur jag ska klara av att börja jobba.

Marcus är typ sjuk. Han är alldeles rosslig i halsen och hostar och är trött. Så han har sovit bort eftermiddan när han kom hem från jobbet och fick ställa in det han skulle göra nu ikväll. Men han börjar känna sig piggare nu. Får hoppas han orkar jobba imorn. Karrensdagen är ju så otroligt dyr och eftersom jag inte tar ut några föräldradagar under sommaren så behövs alla pengar vi kan få =) Men är han sjuk så är han. Man kan ju inte tvinga sig till att jobba. Pengar är inte allt!




Kommentarer
moster A

jag tror jag ska ta och följa med dej till den däringa knäppgöken till läkare....sen ska jag peka på han och hytta med fingret framför näsan så han blir rädd......och så ska jag säga det att om han inte gör nåt vettigt NU så.......NÄ,kanske ingen bra ide´ändå...

men stackars dej

2009-06-09  /  06:42:56 
Anna

Men vilken läkare! Vad sur man blir! Man mår ju inte direkt bättre av att de säger så. Hon skulle behöva må som du mått ett tag så får du se vad hon säger efter det.

Du får hitta din energi i Max :) Tänk på vilken fin son du har fått!

2009-06-09  /  08:03:56  /  http://ambi.blogg.se/
emma - mamma till meja

åh vad jag känner igen det där. jag har en massa problem med mage/tarmar också och man måste ju typ tvinga läkare att ge en tider fr ordentlig utredning. man blir ju galen!

2009-06-09  /  09:00:27  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback