Den var värd all väntan

2009-06-18 23:59:24 ,   Allmänt/Vardagsliv
Marabou sommar

Mmmmm marabou


Jag har introducerat Marcus i Sims värld =) Kanske han också blir hooked. Har varit och shoppat tidigare ikväll och sedan firat svärmor och sen käkat marabou och spelat Sims i en timme med Marcus. Nu väntar sängen.

Shoppingturen var lite kaotisk! Jag var själv med Max då Marcus var på ett annat ärende i 1,5 timme. Max var ledsen och ville inte alls sitta i vagnen. Köpte en badanka på Lagerhaus för att han skulle ha nåt att leka med och det funkade ett tag. Bar på honom i perioder. Var inne på coop forum. Då började Max gråta igen. Hittade inte nappen. Jag gick runt och letade efter nappen eftersom jag misstänkte att han tappat den. Fick hämta ett paket med nappar, öppna det, ge honom en napp och lägga resten av napparna i kundkorgen. När jag står i kassan upptäcker jag att den första nappen trillat innanför tröjan på honom. Ja ja, vi fick ju tre nappar till. Sen skar jag mig på något vasst på vagnen så jag blödde massa på handen. Sen kom Marcus och hämtade oss.... puh....

Vi fick i alla fall inhandlat det vi skulle




Kommentarer
Anna

Usch, låter inte som ngn rolig shoppingtur :( Tur att du fick din maraboukaka så att du fick njuta av ngt efteråt ist :)



Hoppas ni får en trevlig midsommar!

2009-06-19  /  08:03:16  /  http://ambi.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback