Husvisning

2009-07-12 10:59:13 ,   Allmänt/Vardagsliv
Igår åkte mamma, jag och min brorsdotter på en husvisning. Det är ett hus som legat ute på hemnet ett tag och det har så fin inredning så vi åkte dit. Å så mysigt det var! Verkligen min stil. Då är det lite tråkigt att bara en av mig och Marcus har jobb. Samtidigt så vet jag att huset är för litet för oss men man kan ju alltid drömma att man hade massor av pengar och kunde bygga ut =) I alla fall så visade det sig att en släkting till min pappa byggt huset i början av 1900-talet. Coolt!

Igårkväll hade vi kompisar här. Jag lagade detta (kyckling i grönpepparsås). Stod i köket i två timmar. Även Max fick kyckling. Kokade två kycklingben i grädde och vatten med morötter, lök och lagerblad. Sen mixade jag köttet, lite av "såsen" med potatis. Kryddade med persilja. He loved it! Oj va han åt.

Idag hade jag sovmorgon till 10. Underbart! Sen har jag ätit frukost i lugn och ro. Ska nu försöka få Max att sova förmiddag och sen blir det duschen för mig. Sitter fortfarande i morgonrock. Tänk så här var det varje helg när man inte hade barn. Fast jag längtar inte tillbaks =)




Kommentarer
Emma

Jag tror att jag vet vilket hus du menar, det som ligger i området "Egna hem" va? Det är verkligen jättefint! =)

2009-07-12  /  21:41:44  /  http://emmasrum.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback