Min prins sover sött bredvid mig

2009-01-11 16:30:19 ,   Allmänt/Vardagsliv
Idag har Max och jag återigen åkt hem till mina föräldrar för att Marcus ska få plugga i fred hemma. Vi (eller snarare jag. Max får ju inte riktigt äta sådant ännu) har fått potatisgratäng och lammstek till middag och sedan ska vi äta kräftsmörgås. Mmm =)

Vi blir kvar här hela kvällen. Ska spela bingolotto också. Jag har två lotter och känner på mig att högvinsten väntar runt hörnet!

Just nu är mamma och pappa iväg till vänner och Max ligger och sover bredvid mig på sängen. Tur att även mamma har bärbar dator så att man kan blogga =)




Kommentarer
Annah - mamma till finaste pärlan Chloé

Men då är det nog så att man kan känna på sig hur allt ska starta :D

2009-01-11  /  18:23:46  /  http://carpeannah.blogg.se/
virknålen

Vad kul att hitta dig igen, har "saknat" dig lite inne hos AB-bloggen. Det var så himla roligt att få vara med om bloggbebisen Max och allting :) Gör gärna ett besök in till mig också! Jag har en systerblogg till min gamla AB-blogg, numera på wordpress, så det är bara frihet under vingarna :D

2009-01-11  /  20:15:02  /  http://linneasunika.se/blog
Anna

Blev det ngn högvinst nu då? :)



Usch för att behöva boka tvättstuga. Jag bodde i studentrum tidigare och då hände det ofta att andra snodde tvättmaskinerna man bokat eller tvättade över deras tid in på min. Droppen gick för mig när en person lagt beslag på min tvättmaskin och aldrig dök upp. När tvätten gått klart la jag tvätten i en tvättkorg bredvid maskinen eftersom personen aldrig kom. Tycker jag var snällt av mig eftersom jag, enligt mig själv, hade all rätt att kasta ut tvätten på golvet. Sen startade jag min tvätt, vit fintvätt, och gick upp på rummet. När jag kommer ner när tvätten ska vara färdig har människan som tvättat innan varit där och stoppat min tvätt, sen insett att det inte var hans och startat den igen...på 60 grader!? Min tvätt var rosa sen. Var nämligen ett par plagg med röda detaljer som inte färgar av sig vid låg temperatur men vid högre. Skoj!

Nu har vi egen maskin och det är en riktig lättnad måste jag säga.

2009-01-12  /  08:15:51  /  http://ambi.blogg.se/
Sara

Virknålen: Du är välkommen hit =)



Anna: Nej, min känsla var fel. Blev ingen vinst alls!! Å jag skulle också vilja ha egen tvättmaskin. Fy vilken taskig granne du hade!

2009-01-12  /  09:53:49  /  http://sarasrum.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback