Den lilla simmaren

2009-01-13 17:25:05 ,   Max

Idag har vi varit på babysim! Å va mysigt det var! Ångrar mig absolut inte att vi valt att lägga pengar på det för jag känner att det kommer vara värt det. Dagen fick dock ingen bra start då jag hade obehag i magen och var svimfärdig och Max sovit dåligt och ätit lite. Men från att 10 minuter innan vi skulle åka varit beredd att ringa och säga att jag inte skulle komma till att helt plötsligt känna mig bättre så kom vi iväg. Och trots att Max var nära att somna när vi kom dit och vägrade äta så piggnade han till i vattnet. Han sprattlade så sött med sina ben i bassängen. En riktig liten simmare! Dock hade han armarna rakt bakåt som en pingvin =) Så söt så! Han tyckte det var roligt när jag drog honom då han låg på mage i vattnet. Då log han och tittade på mig. Men när vi skulle sjunga hade han fullt upp att titta på alla andra förutom mig. Var ju så spännande med alla barn och föräldrar!


Bjuder på en bild från efteråt då han satt i sitt babyskydd (hade med den in till bassängen - skönt att slippa bära honom på våta golv. Hade varit rädd att halka med honom i famnen) invirad i badcape och handduk. Så gosig så!





Kommentarer
Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton]

babysim är ju så kul :D Vi har bara vart på det en gng för det är ju så jäkla dyrt.. Men ska försöka komma iväg fler gpnger nu :)



Gillar verkligen bilden där du har bokstäverna på magen!

2009-01-13  /  17:46:38  /  http://crazyangel.blogg.se/
Sara

Emma - ja det är jättedyrt! 900:- för 8 ggr. Ja den bilden är härlig. en kompis till mig läser till bildjournalist och frilansar som fotograf och hon tog bilder på mig och min mage och kom på idén med bokstäver!

2009-01-13  /  18:13:26  /  http://sarasrum.blogg.se/
Johanna

Åh vad söt han är lilla Max!! :)



Va roligt att det var mysigt med babysim! Vill också börja men de fanns ingen plats förrän ivår! =/ Men han verkar trivas bra i badkaret än så länge...hehe..så de får duga! :)

2009-01-13  /  18:43:45  /  http://johannaelfstrom.blogspot.com/
emma

jag ska gå med meja också när hon har blivit tillräckligt stor :) dock är det ännu dyrare här :(

2009-01-13  /  20:45:05  /  http://blogg.aftonbladet.se/22899/
Katja

Åh så mysigt. Undrar om det är försent att sätta upp sig på babysim nu... det brukar vara kö. Hade varit så kul!



Framkallade bilderna på onoff, det har fungerat bra tidigare och varit nöjd med bilderna men inte denna gången. Hoppas fotona blir bra i alla fall...

2009-01-13  /  23:18:11  /  http://lillagrodden.wordpress.com/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback