Babysim eller inte?

2009-01-03 23:01:53 ,   Allmänt/Vardagsliv
Jag och min kompis C hade planerat att vi skulle gå på babysim med våra små. Men nu har vi fått veta att det kostar 900:- för 8 gånger och varje tillfälle är en halvtimme. Tycker det är lite väl dyrt.

Är det värt det? Eller kan man lika gärna gå och bada själva? Någon som har erfarenhet.

Sen undrar jag en sak angående hur man gör med bebis på badhus. Var gör man av bebisen när man byter om? Detta har orsakat mig huvudbry idag






Kommentarer
Patricia

Vi ska betala 700 kr kr för 10 gånger. Jag tycker att det är värt det. Man träffar nytt folk och har nåt roligt att göra med sitt barn. Plus att barnet lär uppskatta det. Jag har också funderat mycket på hur man gör! Vi måste duscha med schampoo INNAN vi går i bassängen. Vad ska man göra av barnet då? Hmmm jaja på torsdag får vi svar =)

2009-01-03  /  23:35:23  /  http://tricias.blogg.se/
Anna

Det lät lite väl dyrt tycker jag. Jag vill gå på babysim men kanske ska kolla efter priset först. Har inte tänkt mig att det ska vara så dyrt :S



Jag har inte ens funderat på var man ska göra av sin bebis men det har du rätt i, haha. Man får väl ta med sig babyskydd eller babysitter eller ngt. Man vill ju inte direkt lägga sitt barn på golvet i ett omklädningsrum.

2009-01-03  /  23:46:26  /  http://ambi.blogg.se/
Sara

700 för 10 gånger lät mycket bättre tycker jag! ja det är helt rätt att det är kul att träffa andra mammor och sen vill jag att Max ska tycka om att bada. Är dock lite orolig för att han inte ska gilla det. Han gråter ofta när han badar i baljan här hemma men hoppas det blir annorlunda när jag liksom är med i vattnet.



jag tänkte också på babyskydd fast då vet jag inte var man gör av det under själva babysimmet. man kanske tar med det in till bassängen. Hm... tur att jag har en kompis med mig om vi ska gå för då har vi lite stöd i varandra =)

2009-01-03  /  23:51:54  /  http://sarasrum.blogg.se/
Jenny

Tack =)



Kul att du skrev alltid kul med nya mammabloggar!



Babysim hade vi tänkt att börja med nu när det börjar igen och för min del så tror jag att de är värt det ialf =)

2009-01-04  /  00:52:03  /  http://jennyemilelvin.blogg.se/
Sara

Ibland när Cornelia simmar så är där små bebisar som går på babysim och om jag förstod din fråga rätt så undrar du var du ska göra av Max när du byter om`? I själva duschen förstår jag inte riktigt för jag har bara sett bebisarna i omklädningsrummet och då sitter dom i sina små bilstolar och då har man kanske med någon kompis (som också är där med sitt barn) och då kan man turas om att duscha och klä på sej. I vissa fall har jag sett mammorna fixa färdigt barnet först för att sen lämna det till pappan som väntar utanför dörren så kan man göra sej i ordning i lugn o ro! Hoppas det var till någon hjälp!

2009-01-04  /  00:55:21  /  http://www.medennypasalt.blogspot.com
Ann-Kari

I vår simhall har de sån där plastbyttor som de sover i på bb att lägga barnen i när man duschar :D

2009-01-04  /  14:50:49 
Nellie

Här kostar det 1350 för 10 ggr... :-(



Är också lite orolig eftersom det är mitt i förkylningssäsong + massa bebisar + 37 gradigt vatten med mindre klor i. Nån mer än jag som ser en bakteriebomb?

2009-01-04  /  21:29:12  /  http://metrobloggen.se/dagfordag
Måsbarnet

Vi har varit i badhuset själva med Albin några gånger och det har funkat toppenbra!



Jag har haft med mig bilbarnstolen in i omklädningsrummet, så att han har kunnat sitta i den medan jag byter om. Har även lagt honom på ett lager med handdukar på golvet. Nu när han kan sitta stabilt så är det bra att ta med en badbalja som förenklar själva avsköljningen av honom + som han kan sitta i medan jag duschar.



/Anna

2009-01-04  /  22:19:55  /  http://withlovefrom.blogg.se/
Sara

låter ju smartast att ha med babyskyddet nu när han är så liten. Man borde ju få ta med det in till bassängen för vill ju inte att någon tar det i omklädningsrummet. Ska ringa till simhallen imorron och höra lite hur allt funkar!



Tack för alla era tips =)

2009-01-04  /  23:10:37  /  http://sarasrum.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback