Vilken affär har bäst barnkläder?

2009-02-21 15:11:09 ,   Mode/Kläder
Ni som har bebisar eller äldre barn, var handlar ni helst kläder till dem? Jag tycker att Lindex är överlägset bäst faktiskt av de billigare alternativen men tar gärna emot andra tips? Polarn och pyret har jättebra kläder men de är lite dyra för mig. På orten jag bor finns bara Lindex så det blir att vi handlar det mesta där (fast vi har alla andra klädkedjor inom tre mils avstånd). Har blivit missnöjd med kläder från andra ställen. Ett par byxor Max har från HM är tvättade tre gånger men ändå färgar de kläderna han har på sig under. De är svarta och har han en ljus body under så blir den och blöjan svarta av byxorna. Har ju beställt lite kläder från Ellos nu och de är så små i storlekarna. Tänk på det om ni beställer därifrån. Alla bodies (i alla fall de jag har beställt) är ganska korta och väldigt smala. Pyjamaserna var bättre.

Det syns på Max att han är lite Lindexifierad =)

Och de har mycket brunt på Lindex.....tydligen =)





Kommentarer
Linda

Jag älskar H&Ms kläder. Har aldrig haft problem med att det färgar av sig... Har ett par svarta byxor till Leya från killavdelningen men de har inte krånglat... Sedan tycker jag om Rockefella och Small Paul mfl...

2009-02-21  /  16:17:22  /  http://familyspace.blogg.se/
Emelie

Lindex har ju massa fina kläder till bra priser. Jag vet ju inte riktigt än, men gillar H&M kläder mycket och favoriten är Name it. Har köpt en del name it kläder nu, de är ju lite dyrare men inte så fasligt mycket dyrare än Lindex. Jag ska ju ha dubbla uppsättningar kläder så priset är ju rätt viktigt. Jag faller inte alls för Polaren och pyret, tycker inte alltid de kläderna är så fina, alltid samma och så himla vanliga.

Kram

2009-02-21  /  17:23:33  /  http://emeliese.blogg.se/
emma

Lindex är en favorit här också, tyvärr tappar bodysarna färg ganska fort :( man kan ju dock ha fler eftersom det är billigt :)



villervallas kläder är ju superfina också, om man passar på när dom har rea så är det överkomliga priser :)

2009-02-21  /  17:34:25  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
daniella

Jo, de drar väl 0,8-0,9. Audin vi hade innan var en turbo som drog lika mycket, och vi hade liksom lärt oss leva med det.. :)



Mina föräldrar har också Skoda! En Fabia, den tycker jag är lite liten när man har barnvagn. Men Octavia är säkert super :)

2009-02-21  /  17:53:28  /  http://nikedan.blogg.se/
Emma

Då kan jag och Max bilda klubb, Lindex-älskarna =) Lindex är ju bästa affären!

Vore jättegulligt av dig om du kunde fixa till bilderna på min sida! =D Jag ska kolla om jag kan hitta några bilder som jag skulle vilja ha där. Säger till när jag hittat några.

Åter igen, tack för att du erbjuder dig att hjälpa mig, det kan behövas. Bilderna som finns nu är verkligen inte fina :S

2009-02-21  /  19:04:34  /  http://emmasoderling.blogg.se/
Nellie

Heeej! Skickat mail till dig. Btw - terroristen har mkt brunt han med. Sötast är ett par pepita-rutiga byxor... :-) Från LIndex...

2009-02-21  /  19:45:20  /  http://metrobloggen.se/dagfordag
Anna

Favorit är helt klart Polarn och Pyret men där handlar jag aldrig själv, som du skriver lite för dyra kläder. Men önska sig därifrån går ju bra :) Lindex är billigt och bra men tycker kvaliten är lite varierande. Sen gillar jag märket Name it. Har hittat massa fina kläder på rea i det märket :)

Har också märkt att det är små storlekar på Ellos men annars är det ofta väldigt bra kvalite tycker jag.

2009-02-21  /  21:31:52  /  http://ambi.blogg.se/
Nina

håller med! kör på lindex mest jag med.

2009-02-22  /  00:08:11  /  http://modesida.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback