Svar på frågorna

2009-02-21 11:50:16 ,   Allmänt/Vardagsliv
Några frågor har jag fått så tänkte besvara dem =)

Hur träffades du och Marcus?
Privat =) Men vi kände varandra några år innan vi blev tillsammans. Men umgicks inte själva förrän veckorna innan vi blev ett par. Var mycket sms-flörtande också =)

Vad fick dig att inse att Marcus var mannen i ditt liv?
Hm....svårt att säga. Men det var nog insikten att jag inte ville leva mitt liv utan honom

Var Max planerad?
Ja han var planerad. Vi hade kommit fram till att det skulle passa bäst att få barn i augusti eller september på grund av att jag ville läsa klart min utbildning först och sedan sommarjobba lite. Vi är lyckligt lottade som hade turen att få det som vi planerat =) 26 september föddes han och det blev perfekt med utbildning och jobb!

Vill ni ha syskon till Max? Om ja, när (om du nu fått välja det kan man ju sällan)?
Ja vi vill gärna ha syskon till Max om det går men det kommer nog dröja ett par år. Jag har ju inget jobb så behöver jobba lite först och sen vill vi bo större inför nästa barn. Vi chansade ju lite med ekonomin när vi valde att skaffa barn nu då vi båda pluggade när jag blev gravid men det har ju gått jättebra för Marcus har ju fått fast jobb så även om våra krav inte uppfylls tills nästa barn så kommer det ordna sig ändå. Men som vi känner nu vill vi vänta ett bra tag.

Berätta några av de viktigaste grejjerna du kommer lära/uppfostra Max!
Oj vad svårt! Har inte så mycket idéer om det än. Men självklart vill jag att han ska få ett bra liv, med många omkring honom som älskar honom. Att han får vara den han är utan att blir retad eller mobbad för det. Och att han ska lära sig ha sympati, empati och känna omsorg för människor. Det var lite i alla fall. Sen vill jag inte att han ska få äta godis och sånt för tidigt =)

Har förstått att du inte vill berätta vilken stad du bor i, men kanske i alla fall i vilken del av landet?
Mellansverige som man så fint kan säga! Jag bor ca 20 mil från dig som ställde frågan ;)  (är egentligen inte mitten av Sverige men man brukar säga mellansverige eller svealand kanske är bättre uttryckt)

Hur hamnade du i det yrket du har?
Jag har ju inget yrke men jag har en utbildning - lärarexamen främst inriktad mot gymnasiet och ämnena svenska och religion. Men jag är även behörig att undervisa i yngre åldrar än det (hoppas jag, skickade in och ansökte om examen häromdan. Är lite seg!). Efter gymnasiet började jag vikariera på förskolor och trivdes så bra med det så bestämde mig för att läsa till förskollärare. Började på lärarutbildningen och valde praktik på lågstadiet för att testa och ångrade mig då och ville bli lärare där. Sen gjorde vi ett arbete gentemot gymnasiet på en kurs och då kom jag fram till att jag ville bli gymnasielärare. Hade tänkt på det innan också men skrämdes lite av den långa utbildningstiden (5 år) men tog tjuren vid hornen och det gick ju bra =) Behövde inte läsa om något på grund av att jag ändrade mig för läste allmänna kurser i början som alla läser oavsett vilken ålder man riktar in sig på.



Tack för era frågor =) Det var riktigt roligt det här. Är det något annat ni undrar kan ni fråga när som helst =)





Kommentarer
emma

nä denna gången gjorde jag inte själv :) måste lära mej lite mer först innan jag klarar det. hoppas ni får en fin lördag!

2009-02-21  /  12:21:40  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/
Caroline

Roligt att läsa!

Jag tycker att jag bor i mellersta mellansverige, hur långt ifrån mig bor du då? :)

2009-02-21  /  13:36:06  /  http://nindo.blogg.se/
Caroline

äh, jag måste ångra mig.

östersund räknas ju inte till mellansverige, men det ligger fan i mitten av sverige iallafall!

2009-02-21  /  13:37:35  /  http://nindo.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback