Natt 3 i egen säng

2009-02-09 09:39:11 ,   Max
Natten hade riktigt goda förutsättningar då Max var nybajsad, nykräkt och nybadad och hade dessutom ätit bra. Han somnade redan 21.20, 10 minuter efter att jag lagt honom i sängen så det var bra. Sen vaknade han till vid midnatt och åt lite men somnade snabbt om i sin säng. Och sen sov vi till Marcus väckarklocka ringde kl. 5.40! Max åt och somnade om 40 minuter senare och sov till strax före 9 så det var en bra natt.

Och jag måste säga det igen: jag sover SÅ skönt när han ligger i sin egna säng

Förkylningsstatus: Vi är båda lite mindre snoriga men jag har fått mer rethosta. Håller oss inne idag trots det fina vädret men är lite för kallt för att ta med honom ut. Imorn tror jag vi hoppar över babysimmet. Vill att han ska vara ordentligt frisk innan vi träffar massa folk och särskilt barn.




Kommentarer
sofia

Hej Sara! Tänkte bara berätta att jag gjorde räkorna igår, som du tipsade om häromdagen - och det var ju verkligen supergott! Kunde inte göra så starkt eftersom det var barn som skulle äta oxå, men det var gott ändå:) Hade lite nybakt bröd till oxå, min man var helt lyrisk. Tack för tipset, har du fler så välkomnas det!! Mvh Sofia

2009-02-09  /  09:56:01 
Linda

vad skönt att det funkar så bra att ha honom i egen säng. Visst sover man bättre då man kan röra sig fritt i sängen ;.)

2009-02-09  /  12:23:26  /  http://familyspace.blogg.se/
Sara

Sofia: Va roligt att ni tyckte om det =) Eftersom jag har problemmage brukar jag inte heller göra det så starkt utan ta ett kryddmått cayennepeppar och en vitlöksklyfta!

2009-02-09  /  19:59:48  /  http://sarasrum.blogg.se/
Jennie

Visst är det sant att man sover skönare utan sin lilla bebbe bredvid! Man får ju inte gärna säga det högt bara... men det ÄR så! Och man älskar ju honom inte mindre för det - snarare har man energi att älska honom ÄNNU mer hihi Melker har sovit i eget rum i en dryg månad nu och det fungerar superbra! Lycka till! Kram, Jennie

2009-02-10  /  09:28:01  /  http://melkersmamma.blogspot.com





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback