Lördagsmys

2009-12-05 21:52:47 ,   Allmänt/Vardagsliv
Vi har haft riktigt lördagsmys till Robinson. Max brukar ju lägga sig strax efter 20 men ikväll fick han vara uppe lite längre så vi kunde titta på Robinson (jag fick dock göra en paus vid 21 och lägga Max men missade inte så mycket. Finns fördelar med långa reklampauser). Max fick sitta och äta russin till teven. Han var så söt! Verkligen lördagsmysigt =).



Nu har Marcus precis skalat lite räkor och vi ska göra toast med citronmajonnäs. Blir smaskens till något/några avsnitt av Beverly Hills. Vi brukar alltid planera att se flera men nån av oss somnar alltid =).

Marcus har ondare idag efter sin cykelolycka och har återigen varit i kontakt med sjukvårdsrådgivningen som gett tips på hur han ska smärtlindra bäst. De sa att det kan ta lång tid för kroppen att återhämta sig efter en sådan smäll. Får hoppas det är lite bättre imorgon. Han kan knappt lyfta Max.




Kommentarer
Emma ~ Crazyangel [mamma till Milton+gravid] - Tävling Väggdekor

jaa.. Jag tycker Calle är jätteduktig, men Tova kännsmer självklart artist.. Men tror i vilket fall att erik vinner såååå.. Toves fall blev juryns dåliga val av låtar.. :/

2009-12-05  /  22:05:23  /  http://crazyangel.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback