Seg start på veckan

2009-08-24 09:21:51 ,   Allmänt/Vardagsliv
Måndag.

Max var vaken från 13 till 20.10 igår. Han har aldrig varit vaken så länge i sträck förut. Var skönt att han somnade tidigt men imorse vaknade han vid 7 och verkade pigg *suck*. Jag var inte lika pigg. Efter någon halvtimma lyckades han slumra lite men inte jag. Han vaknade dock snabbt igen så kl. 8 var vi uppe. Brukar iof gå upp då.

Han har sovit lite oroligt inatt men antar att det är för att han är snorig. Marcus har dragit hem höstens första förskolevirus till oss. Marcus var dock bara förkyld i några dagar och det var inte så allvarligt så hoppas det är på samma sätt med Max. Jag känner lite i halsen, men har varit likadant i flera dagar nu.

Känns verkligen som en seg start på veckan. Marcus jobbar till 16 och sen ska han bort ikväll så det blir Max och jag hela dagen lång. Man vill ju inte träffa för många heller pga hans snoriga näsa.

Ska ge oss ut på på promenad nu. Allt för att liva upp denna sega måndag.

Måndag.

*suck*




Kommentarer
Josefine

Åh tack så mycket för beröm av klänning. Den är verkligen superfin, dock måste jag gå tillbaka med den eftersom sidenbanden håller på att lossna. Trist!

Bruden var vacker som en dag och jag blev alldeles tårögd när dom kom in i kyrkan! Man blir ju så grymt sugen på att gifta sig själv. Vi får se när det blir!



Tråkigt när man känner så där en måndag. Hoppas att er dag artar sig till nåt bra till slut :-)

2009-08-24  /  12:08:14  /  http://josselyn.blogg.se/
Ida - Vi och hon ♥

Aha! Toni är alltså en kille. Det var bra att veta. Hade ingen aning om det :) Inte för att det spelar ngn roll men men :)

2009-08-24  /  17:39:25  /  http://fixit.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback