Max har kissat på pottan

2009-08-14 11:12:32 ,   Max
Jag läste i Vi föräldrar att man kan börja potträna barn så fort de kan sitta. Så vi har köpt en potta och tänkte försöka. Vår ambition är inte att få honom blöjfri nu för det känns lite väl tidigt men det handlar mer om att han ska vänja sig vid pottan så att man kanske vid nästa sommar mer frekvent kan låta honom öva på att kissa i pottan.

I tidningen stod det att man kan sätta dem på pottan efter de sovit och ätit. Vi ska försöka göra det två gånger om dagen. Efter förmiddagsvilan och efter eftermiddagsvilan och det känns lagom. Han är ju bara 10,5 månad så det är ju mest på skoj.

Igårförmiddag var första gången jag provade. Han satt där en stund och lekte med en handkrämstub och när han började tröttna efter någon minut så tog vi på blöjan.

 Vi satte honom där på eftermiddan när han sovit och han lekte med handkrämstuben och så plötsligt började det skvala i pottan. Jag vet inte vem som blev mest chockad; jag och Marcus eller Max. Max tittade ner i pottan och sen på oss med stora ögon.




Kommentarer
mli

26 är ju ungt ändå :)



Även fast jag är ung så är det ju inte säkert att mina barn kommer att ha minnen kvar från sina mor & farföräldrar, beroendes på när dom försvinner. Annars är det väl bara att hoppas på att våra barn tänker likadant, så dem får vara med oss.



Shit, haha tänka sej själv som mormor eller farmor kändes konstigt ;) hehe.

2009-08-14  /  11:24:23  /  http://mlish.se
Anna

Hihi, så sött. Vi har ambitionerna att få Alexander blöjfri vid 2 så är kanske dags att börja vänja honom lite vid potta snart. Så att det går smidigare sen :)

2009-08-14  /  13:46:13  /  http://ambi.blogg.se/
emma - mamma till meja

Jag har plockat fram potta till Meja med och sätter henne där ibland. Igår så både kissade och bajsade hon där för första gången. Jättekonstigt tyckte hon, och jag var ju inte alls beredd heller...

2009-08-14  /  14:37:38  /  http://emmaoskrutten.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback