Besvikelse och dagens planer!

2009-04-08 09:09:47 ,   Allmänt/Vardagsliv
Var arg igårkväll. Nog för att det inte var något Desperate Housewives igår, det stod ju i alla fall i tablån, men det skulle ju vara Brothers & Sisters men pga förlägningen i hockeyn så blev det inställt. Det skulle ha börjat 22.15 men det kom inte någon information förrän 23.15 om att det inte skulle bli något. Jag satt ju uppe och väntade! Då var jag inte riktigt glad. Ska nog maila kanal 5. Eller det kanske inte är värt att lägga energi och tid på. Dumma i-landsproblem.

Idag ska vi hem till C och lilla R. Åker efter Max förmiddagsvila. Mulet idag! Jag som ville ta en promenad till parken och sitta och läsa. Men får bara promenera.

Funderar på att dra in till IKEA en snabbis senare i eftermiddag. Har jag kommit på något jag behöver så vill jag ha det snabbt.

Sen ska jag spela flöjt i kyrkan på långfredagen. Jag har inte spelat något på flöjten sen förra påsken. Måste nog försöka ta några toner ikväll.




Kommentarer
Patricia

Hahaha ja jag fick panik när jag såg det. Bara inte folk trodde att jag va gravid igen =) Men nu är allt som det ska igen! Och nej jag är inte gravid hihi än iallafall!

2009-04-08  /  09:30:28  /  http://tricias.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback