Äntligen sover han!

2009-04-16 21:50:27 ,   Allmänt/Vardagsliv
Max har varit vaken 12 timmar idag. Det är mycket för en liten kille som han men nu sover han äntligen. Skönt för både han och mig =)




Kommentarer
♥ MammaRussin

god kväller..:)



oj 12 timmar.. det var inte dåligt, hoppas han sover inatt nu då.. jag tvivlar på stinas sömn i natt jag.. hon är så täpp i näsan och hosta väcker henne..:( men nu är min gubbe och stinas pappa ledig fred-söndag så vi kan hjälpas åt.. skönt för man blir helt slut sånna här sjukdagar.. kram

2009-04-16  /  22:07:17  /  http://www.enburkrussin.blogspot.com
Patricia

Vi slutade med välling med en gång nästan. Blandade kanske 2-3 dagar sen när ersättningen va slut så gav vi bara välling. Elina äter ju inte mycket välling utan hon lever mest på "vanlig mat". Hon äter välling en gång på kvällen och sen mitt i natten. Hennes mage har tagit det bra. Inga problem alls. Ja välling är så mycket billigare. Men jag förstår vad du menar, det är dumt att förstöra nåt bra =) men samtidigt så måste ni gå över nångång. Börja med att blanda i början och sen efter en vecka kan du börja ge "bara välling. Märker du att magen kommer ur balans så är det bara att gå tillbaka till ersättningen igen.

2009-04-16  /  22:10:48  /  http://tricias.blogg.se/





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:




Trackback